Proactive

Technisch projectmanagement

ProActive biedt ondersteuning op het gebied van technisch projectmanagement. Als specialist in de industrie, met name in de energie- en afvalverbranding, gebruiken we onze kennis en ervaring om bedrijven te helpen met het realiseren van projecten.

Wat mag je verwachten?

Kennis en ervaring

Een kennispartner op het gebied van onder andere energie en afvalverbranding, die de behoefte van jouw project tijdelijk invult met een flexibele schil aan ervaren vakmensen.

Motivatie

Een ware teamspeler omringd door de gemotiveerde teamleden. Teamleden die wanneer het nodig is een stapje extra doen voor een gezamenlijk resultaat en een tevreden opdrachtgever.

Instrumenten

Het gebruik van handige tools en methodieken, afgestemd op het soort project.

Resultaat

Duurzame en meetbare resultaten, die bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Kostenefficiëntie

Een ervaren technische projectmanager optimaliseert de planning en coördinatie van het project. Vertragingen en overlappingen worden geminimaliseerd.

Minder zorgen

Een soepel en beheerst project met minimale zorgen.

Voor wie?

ProActive helpt bedrijven in de industrie die zich bezighouden met revisieprojecten en investeringsprojecten aan hun technische installaties. Wij vullen jouw bedrijf aan met de juiste kennis, door het inzetten van medewerkers op interim- of projectbasis. 

ProActive Technisch Projectmanagement 01

Hoe pakken we dit aan?

Wij begrijpen de complexiteit van de industrie en de unieke uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. Onze aanpak is gebaseerd op het leveren van een flexibele schil aan hooggekwalificeerde vakmensen. Deze professionals integreren naadloos in een eventueel bestaand team.

Denk aan de volgende technische professionals die we kunnen inzetten:

  • Projectmanager
  • Projectleider
  • Werkvoorbereider
  • Planner
  • Supervisor
  • Veiligheidskundige

 

Wij zorgen ervoor dat het project van begin tot eind op koers blijft. Samen stellen we een plan van aanpak op waarbij we rekening houden met de doelstellingen en processen. Tijdens de verschillende fases zorgen we ervoor dat op het juiste moment de juiste acties worden genomen door te sturen op veiligheid, doorlooptijd, kwaliteit en budget.

Behoefte aan technisch projectmanagement?

Samen creëren we een sterke basis voor projecten en een duurzame toekomst. Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem dan contact op om de projectdoelen te bespreken.

Behoefte aan advies of begeleiding?

Heeft je organisatie begeleiding of advies nodig tijdens complexe projecten? ProActive is de kennispartner die de missende mensen en kennis binnen de organisatie aanvult. Neem vrijblijvend contact op om jouw case te bespreken.