Proactive

Turnaround Management

ProActive biedt bedrijven de expertise en begeleiding die ze nodig hebben tijdens een shutdown & turnaround, oftewel een geplande stop voor belangrijke onderhoudstaken. Wij zijn gespecialiseerd in turnarounds binnen de industrie, met name in de energiebranche en afvalverbranding branche. Een shutdown & turnaround is vaak zeer complex en met de juiste begeleiding wordt deze beheersbaar. Onze professionals begrijpen de complexiteit van dit proces en staan klaar om je te ondersteunen.

Wat mag je verwachten?

Shutdown & turnaround begeleiding

Naast jarenlange ervaring hebben we de benodigde specialistische kennis en tools in huis om een turnaround in goede banen te leiden. We weten hoe we risico’s kunnen verminderen en efficiëntie kunnen maximaliseren. Van turnaround manager tot supervisor in verschillende disciplines, onze professionals zorgen ervoor dat het project soepel verloopt.

Een duidelijke strategie

Wij ontwikkelen een duidelijke strategie om het proces te leiden, waardoor je effectief door de uitdagingen en vereisten van de shutdown & turnaround wordt geloodst.

Minimale doorlooptijd

Door een doelgerichte aanpak en effectieve planning wordt de shutdown tot een minimum beperkt, wat de algehele bedrijfscontinuïteit ten goede komt.

Het bewaken van het budget

Naast veiligheid is het budget vaak een belangrijke pijler. Wij bewaken het budget en zorgen ervoor dat dit geen negatieve invloed heeft op de kwaliteit en doorlooptijd van het project.   

Voor wie?

ProActive begeleidt bedrijven in de industrie die aan de vooravond van een turnaround staan. 

Proactive Turnaround-management 01
Proactive Turnaround-management 02

Hoe pakken we dit aan?

Wij begrijpen dat er onder grote tijdsdruk veel moet gebeuren. Het doel is een shutdown & turnaround die zo snel en goed mogelijk zonder incidenten wordt voltooid. We stellen een plan van aanpak op dat de shutdown & turnaround in goede banen leidt. Hier komt een gedegen voorbereiding bij kijken. We houden rekening met alle belangrijke pijlers, waaronder veiligheid, doorlooptijd, kwaliteit en budget. Met een diepgaand begrip van de industrie en een schat aan kennis staan wij klaar om jouw organisatie te begeleiden. Dit kan door middel van de inzet van één technische professional maar ook van complete projectteams.

Denk aan de volgende technische professionals die we kunnen inzetten:

– Turnaround manager
– Projectleider
– Werkvoorbereider
– Planner
– Supervisor
– Veiligheidskundige

Behoefte aan begeleiding

Bij de uitvoering van een shutdown & turnaround zijn een zorgvuldige planning en effectieve uitvoering van cruciaal belang. ProActive biedt de benodigde expertise en tools om dit proces efficiënt te begeleiden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Behoefte aan advies of begeleiding?

Heeft je organisatie begeleiding of advies nodig tijdens complexe projecten? ProActive is de kennispartner die de missende mensen en kennis binnen de organisatie aanvult. Neem vrijblijvend contact op om jouw case te bespreken.